Otevření nové autorizované prodejny Jura Store v Brně

Společnost Petraco, autorizovaný prodejce a přímé zastoupení švýcarské společnosti JURA v České republice, s radostí oznamuje otevření nové kamenné prodejny Jura Store v Brně. Tato prodejna nabízí široký sortiment prémiových kávovarů, příslušenství a služeb značky JURA, známé svými inovacemi a kvalitou.

Adresa a kontakt

Nová prodejna se nachází na adrese:

Vídeňská 842/34, 639 00 Brno-střed-Štýřice

Kontaktovat nás můžete na:

  • Telefon: +420 530-330-370
  • Email: brno@petraco.cz

Otevírací doba prodejny je:

  • Pondělí - Pátek: 9:00 - 17:00

Zobrazit na Google Mapách

Co nabízí nová prodejna Jura Store?

Kompletní sortiment produktů JURA

V naší nové prodejně najdete kompletní sortiment automatických kávovarů, které jsou známé svou vynikající kvalitou a pokročilou technologií. Nabízíme také široký výběr příslušenství, jako jsou mléčné systémy, filtry a čisticí prostředky, které zajišťují dlouhou životnost a dokonalou chuť každého šálku kávy.

Prodejna Jura Store Brno

Profesionální poradenství a servis

Naši odborníci jsou připraveni vám poskytnout profesionální poradenství a ukázat vám, jak dosáhnout nejlepšího výsledku při přípravě kávy. Kromě toho nabízíme také servis a údržbu vašich kávovarů, aby vám sloužily co nejdéle.

Ukázky a ochutnávky

Přijďte si k nám vyzkoušet kávovary JURA na vlastní kůži! V naší prodejně budete mít možnost vidět kávovary v akci a ochutnat různé druhy kávy, které tyto špičkové přístroje dokážou připravit.

Proč si vybrat kávovary JURA?

Inovace a kvalita

Kávovary JURA jsou synonymem pro inovaci a kvalitu. Díky pokročilým technologiím, jako je P.E.P.® (Proces extrakce pulsu) a inteligentní filtrace vody CLARIS, si můžete být jisti, že každá šálka kávy bude dokonalá.

Elegantní design

JURA kávovary jsou nejen funkční, ale také elegantní a stylové. Jejich moderní design se hodí do každé kuchyně či kanceláře.

Snadná údržba

Automatické čisticí programy a snadná údržba zajišťují, že kávovary JURA jsou velmi uživatelsky přívětivé a nenáročné na údržbu.

Závěr

Otevření nové prodejny Jura Store v Brně je velkým krokem k přiblížení kvalitní kávy ještě více zákazníkům. Přijďte nás navštívit na adrese Vídeňská 842/34 a objevte svět prémiových kávovarů JURA. Těšíme se na vaši návštěvu!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz