Představení kávovaru Jura J8 twin

Jura J8 twin je skutečným zjevením v oblasti kávovarů. Tato jedinečná řada představuje dokonalou symbiózu vynikající kvality a inovativního designu. Pojďme se společně ponořit do světa dokonalosti a odhalit, proč by měl Jura J8 twin patřit do každé moderní domácnosti.

Hlavní přednost Popis
Dva oddělené zásobníky Kávovar Jura J8 twin disponuje dvěma oddělenými zásobníky a mlýnky, takže si můžete vybírat z jakého druhu kávy budete chtít připravit kávovou specialitu. Můžete kombinovat nebo zcela samostatně.
Integrovaný mlýnek Dva integrované mlýnky s možností individuálního nastavení stupně mletí pro dosažení té nejlepší chuti a aroma z každého zrnka.
Inteligentní systém pro přípravu mléčné pěny Díky revolučnímu systému pro přípravu mléčné pěny si můžete vychutnat dokonale krémové mléčné speciality jako cappuccino nebo latté macchiato.
Automatický systém čištění Udržování kávovaru v perfektním stavu a zajištění maximální hygieny je hračkou díky automatickému čisticímu systému.
Elegantní design Oba barevné varianty Diamond Black a Diamond White oslní svým luxusním designem a stanou se nádhernou ozdobou vaší kuchyně.
Intuitivní ovládání Díky velkému barevnému displeji a jednoduchému ovládání bude příprava vaší oblíbené kávy hračkou.
Jura Ochucená sladká pěna Unikátní technologie jako P.E.P.® a Jura Fine Foam zajišťují dokonalou extrakci chuti a aroma s možností ochucená mléčné pěny pro každý šálek.

 

Jura J8 twin Diamond Black

S inteligentním systémem pro přípravu mléčné pěny si můžete vychutnat dokonalý šálek cappuccina nebo latté macchiata s krémovou mléčnou pěnou. Díky automatickému systému čištění je tento kávovar hygienický a jednoduchý na údržbu.

Neodolatelný design

Jura J8 twin je k dispozici ve dvou úchvatných barevných provedeních - Diamond Black a Diamond White. Oba modely zaujmou svým mimořádným designem a budou skvělou ozdobou každé kuchyně.

Jura J8 twin Diamond White

Se svými elegantními liniemi a lesklým povrchem dodá tento kávovar vašemu interiéru nádech luxusu a moderní sofistikovanosti.

Střípky z nabídky Petraco

Kromě nádherné řady Jura J8 twin má Petraco ve své nabídce další skvělé kávovary Jura, které stojí za pozornost.

Jura J8 Midnight Silver

Elegantní a stylový model Jura J8 Midnight Silver s jedinečným stříbrným povrchem bude ozdobou každého kuchyňského koutu.

Jura J8 Midnight Silver

Kávovary Jura

Proč si nevybrat ze široké nabídky prémiových kávovarů Jura? Ať již dáváte přednost klasickému designu, nebo moderním liniím, v sortimentu Petraco najdete tu pravou volbu pro vaši domácnost.

Kávovary Jura

Jura E8 Platin (EC)

Tento model patří mezi vlajkové lodě značky Jura. Jura E8 Platin (EC) oslní svým luxusním platinově stříbrným povrchem a velkým barevným displejem.

Jura E8 Platin (EC)

Domácí kávovary

Pro ty, kteří dávají přednost klasickému pojetí, je tu Sekce domácích kávovarů. Vyberte si z řady kompaktních a stylových modelů, které se stanou ozdobou vaší kuchyně.

Prémiové kávovary

Pokud toužíte po tom nejlepším, co může svět kávy nabídnout, prozkoumejte Prémiovou kolekci kávovarů. Zde najdete to nejlepší z nejlepšího - kávovary, které vám zajistí dokonalý zážitek při každém šálku.

Kávovary Jura do kanceláře

Pro kancelářské prostory nebo provozovny je tu Sekce kávovarů do kanceláře. Vybírejte z modelů, které zvládnou i vysoké nároky na přípravu kávy pro větší počet lidí.

Další skvosty v nabídce Petraco

Sortiment Petraco však není omezen pouze na kávovary Jura. Podívejme se na další kousky, které rozhodně stojí za pozornost.

Jura E8 Dark Inox (EC)

Tmavý elegán Jura E8 Dark Inox (EC) s čistými liniemi a nádherným kovovým povrchem bude ozdobou každé moderní kuchyně.

Jura E8 Dark Inox (EC)

Jura E6 Dark Inox

Jura E6 Dark Inox je menším, ale o nic méně úchvatným bratrem modelu E8. Tento elegantní kávovar zaujme svými kompaktními rozměry a skvělou funkčností.

Jura E6 Dark Inox

Jura GIGA 10

Pokud hledáte to nejlepší z nejlepšího, Jura GIGA 10 je tím pravým kávovarem pro vás. Tato vlajková loď nabízí nepřekonatelnou kvalitu a výkon.

Jura GIGA 10

Prostředky údržby

Nezapomeňte také na Sekci prostředků údržby, kde najdete vše potřebné pro udržení vašeho kávovaru v perfektním stavu.

Vychutnejte si dokonalost v každém šálku

Při výběru kávovaru je důležité myslet na všechny aspekty, které ovlivňují výslednou chuť a kvalitu nápoje. Petraco vám přináší širokou nabídku prémiových kávovarů Jura, které splní i ty nejvyšší nároky.

Poznejte sílu inovací

Značka Jura je známá svými inovativními technologiemi, které zajišťují dokonalou přípravu kávy. Například revolučním systémem P.E.P.® (Pulsar Extraction Process), který využívá krátké pulzy horké vody k extrakci maximum chuti a aroma z kávy.

Dalším unikátem je technologie Jura Fine Foam, která vytváří nádhernou a krémovou mléčnou pěnu pro dokonalé mléčné speciality jako cappuccino nebo latté macchiato.

Všestrannost a přizpůsobení

Ať už dáváte přednost intenzivní espressu, lahodné kávě připravené metodou překapu nebo smetanovému cappuccinu, kávovary Jura zvládnou připravit jakoukoli vaši oblíbenou kávu na jediné stisknutí tlačítka.

Mnohé modely navíc umožňují přizpůsobení síly, teploty a množství kávy pro dosažení perfektního šálku dle vašich osobních preferencí.

Elegance a styl

Kávovary Jura nejsou jen funkční, ale také designové skvosty, které oživí každou moderní kuchyni. Ať už upřednostňujete klasický nebo moderní styl, v nabídce Petraco najdete model, který dokonale ladí s vaším interiérem.

Například řada J8 twin v provedení Diamond Black nebo Diamond White oslní svým lesklým povrchem a čistými liniemi. Nebo si vyberte model J8 Midnight Silver pro hluboký stříbrný odstín a sofistikovaný vzhled.

Péče o vaše pohodlí

Všechny kávovary Jura jsou navržené tak, aby vám usnadnily život. Vybavené inteligentními systémy čištění a snadnou údržbou zajistí dlouhotrvající životnost a perfektní chuti každého šálku.

Navíc s režimy jako je Energy Save Mode nebo inteligentním systémem pro přípravu mléčné pěny bude každý den s kávovarem Jura potěšením.

Ať už jste nadšenec kávy nebo jen příležitostný milovník tohoto lahodného nápoje, v sortimentu Petraco najdete to pravé pro vás. Nechte se okouzlit dokonalostí kávovarů Jura a povyšte svůj každodenní rituál na zcela novou úroveň.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz