Představení kávovaru Jura S8 (EB)

Kávovar Jura S8 (EB) je jedním z nejnovějších modelů na trhu a přináší inovativní funkce, které zajišťují špičkový zážitek z přípravy kávy. Tento článek se podrobně zaměří na vlastnosti kávovaru Jura S8 (EB), jeho výhody a doporučené produkty a příslušenství, které maximalizují jeho výkon a životnost.

Jura S8 (EB) - přehled funkcí a výhod

Jura S8 EB

Jura S8 (EB) kombinuje špičkový design a pokročilou technologii. Je vybaven 4,3” dotykovým displejem, který umožňuje snadnou obsluhu a nastavení různých parametrů kávy. Díky technologii P.E.P. (Pulse Extraction Process) je zaručena maximální extrakce aroma, což přináší bohatší chuť.

  • Dotykový displej: Snadná a intuitivní obsluha díky 4,3” dotykovému displeji.
  • P.E.P. technologie: Zajišťuje maximální extrakci aroma pro bohatší chuť kávy.
  • Inteligentní filtrační systém: Prodlužuje životnost kávovaru tím, že minimalizuje potřebu odvápňování.

Funkce Sweet Foam

Kávovar jako jeden ze dvou modelů kávovaru Jura dokáže připravit i slazené nápoje. Jedná se o nápoje s ochucenou mléčnou pěnou. Na napěňovač mléka nasadíte součástu k přípravě sladké pěny, přilejete sirup a kávovar Vám sám připraví například oblíbené cappuccino ve sladkém nádechu. Díky tomuto procesu si můžete vychutnávat kávové speciality jako nikdy před tím. 

Nový mlýnek

Kávovar S8 je nově vybaven nejnovější verzi mlýnku P.A.G.2 i se zpětným chodem. Co to pro vás znamená? Díky novému mlýnku dochází ke konzistentní kvalitě namleté kávy a zároveň se prodlužuje celá životnost samostatného kávovaru. Mlýnek je navržen, tak aby vydržel více příprav než předchozí verze. Zpětný chod poté znamená, že po domletí kávy udělá zpětný chod, kdy dojde k vymletí zbylé kávy, takže káva nezůstává v mlýnku a při každé další přípravě je vždy čerstvě pomletá pro maximální kávový zážitek. Díky této funkci můžete také upravovat hrubost mletí kdykoliv se vám bude líbit, nikoliv pouze v průběhu mletí, jak tomu bylo před tím. 

Doporučené prostředky údržby pro Jura S8 (EB)

Aby vám kávovar co nejdéle sloužil, je také se o něj správně starat. Proto důrazně doporučujeme provádět čistění a odvápnění přístroje, vždy když si kávovar zahlásí. Když tak nebude činit je možné, že vám kávovar nebude správně fungovat. Vystavujete kávovar riziku zanesení.

Jura Claris Smart filtr

Jura Claris Smart filtr

Jura Claris Smart filtr je klíčový pro zajištění čisté vody, která je nezbytná pro přípravu kvalitní kávy. Tento filtr zajišťuje optimální kvalitu vody, což přispívá k lepší chuti kávy a delší životnosti kávovaru.

  • Zlepšuje kvalitu vody: Filtr odstraňuje nečistoty a zlepšuje chuť kávy.
  • Prodlužuje životnost kávovaru: Snižuje potřebu častého odvápňování a chrání vnitřní části kávovaru.

Jura odvápňovací tablety

Jura odvápňovací tablety

Jura odvápňovací tablety jsou důležité pro pravidelnou údržbu kávovaru. Pomáhají odstraňovat vodní kámen, což chrání vnitřní části kávovaru a prodlužuje jeho životnost.

  • Efektivní odvápnění: Tablety účinně odstraňují vodní kámen a chrání kávovar před poškozením.
  • Jednoduché použití: Snadno použitelné tablety zajišťují důkladné odvápnění a dlouhodobou ochranu kávovaru.

Jak maximalizovat výkon kávovaru Jura S8 (EB)

Pravidelná údržba a používání kvalitních příslušenství jsou klíčem k dlouhé životnosti a maximálnímu výkonu vašeho kávovaru Jura S8 (EB). Doporučujeme následující produkty a kolekce, které vám pomohou udržet kávovar v perfektním stavu.

Prostředky údržby

Pro zajištění dlouhé životnosti kávovaru Jura S8 (EB) je důležité používat správné čistící prostředky. Prostředky údržby zahrnují filtry, čistící tablety a odvápňovací prostředky, které jsou speciálně navrženy pro kávovary Jura.

  • Čistící tablety: Odstraňují kávové usazeniny a zajišťují čistotu vnitřních částí kávovaru.
  • Odvápňovací prostředky: Chrání kávovar před vodním kamenem a prodlužují jeho životnost.
  • Filtry: Zajišťují čistou vodu pro přípravu kávy a snižují potřebu odvápňování.

Pokročilé technologie kávovaru Jura S8 (EB)

P.E.P. (Pulse Extraction Process)

Technologie P.E.P. (Pulse Extraction Process) je jednou z klíčových funkcí kávovaru Jura S8 (EB), která zajišťuje maximální extrakci aroma. Tento proces pulzního propařování kávy zajišťuje, že každý šálek kávy má bohatou a plnou chuť.

  • Optimalizace extrakce: P.E.P. technologie zajišťuje rovnoměrné propaření kávy pro maximální extrakci chuti.
  • Kvalitnější káva: Díky této technologii je každá káva bohatší a plnější.

Mléčný systém

Kávovar disponuje možnosti přípravy mléčné kávy pouhým stisknutím tlačítka. Jste-li milovníci kávy s mléka stačí vám umístit šálek pod výpusti mléka a stisknout váš oblíbený nápoj a kávovar se o vše postará za vás. Nemusíte mu nijak pomáhat, kávovar si sám namele kávu a poté připraví i mléčnou pěnu. V nabídce mléčných specialit naleznete např; cappuccino, cortado, flat white či flat white. Všechny tyto speciality je možné obohatit o možno sladké pěny pomocí funkce Sweet Foam. 

Závěr

Kávovar Jura S8 (EB) je ideální volbou pro ty, kteří hledají špičkový kávovar s dlouhou životností a pokročilými funkcemi. Pravidelná údržba pomocí originálních příslušenství Jura, jako jsou Claris Smart filtry a odvápňovací tablety, zajistí, že váš kávovar bude vždy v perfektním stavu a bude vám poskytovat skvělou kávu po mnoho let. Investice do kávovaru Jura S8 (EB) se vyplatí nejen díky jeho výkonnosti, ale i dlouhé životnosti.

Pro více informací o našich produktech a kolekcích navštivte naše stránky a vyberte si ten nejlepší kávovar pro vaše potřeby. U nás najdete vše, co potřebujete pro přípravu dokonalé kávy.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz